Cinci evenimente TEDx cu personalitate diferita

Inspiration matters but spreading it matters even more.

Acesta este indemnul care a conturat parteneriatul intre NN si PfA in vederea implicarii in reteaua TEDx in cadrul a cinci evenimente din trei orase din RO: TEDxCluj si TEDxEroilor, TEDxIasi, TEDxBucharest si TEDxBucharestWomen.

Desi ADN-ul este comun, fiecare dintre aceste evenimente este definit de o personalitate unica, care poate fi tradusa intr-o multitudine de diferente binevenite: tematica variata, abordare curajoasa, invitati cu nume sonore, spatii mai mult sau mai putin conventionale.

Identitatea NN si TEDx se aliniaza pe mai multe paliere si face ca aceasta colaborare sa intregeasca experienta memorabila pe care evenimentul o ofera audientei sale. Atmosfera prietenoasa incurajeaza generarea de idei spectaculoase si construirea de poduri creative intre participantii la evenimentele TEDx.

Liantul este cu atat mai puternic cu cat dorinta de a face o schimbare in bine si de a ii inspira pe cei din jur reprezinta puncte-forte pentru ambele organizatii. Impreuna, reusesc sa sporeasca intensitatea experientei pentru cei care sunt in cautare de altceva-uri, indiferent ce presupune asta pentru fiecare in parte si toti la un loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *