TEDxBucharest si TEDxBucharestWomen

In aceasta toamna, TEDxBucharest si TEDxBucharestSalon sunt brought to you by NN Romania. Alte trei evenimente din aceeași gama a brandului international TED, respectiv TEDxCluj, TEDxEroilor si TEDxIasi au beneficiat de implicarea companiei de asigurari de viata si sanatate si pensii private. NN Romania continua sa construiasca experiente memorabile, care sa inspire si sa invite la generarea de impact pozitiv in societate.

Cele două evenimente evolueaza de la un an la altul, iar in 2016 organizatorii au propus un numitor comun: ideea de timp, declinata in doua concepte creative indraznete.

Pe de o parte, tema editiei TEDxBucharest este Ahead of Time, iar pe de alta parte TEDxBucharestWomen propune participantilor un dialog in jurul ideii de It’s about time.

Totul incepe cu tine. Cu nevoile, visele si ambitiile tale. Cu dorinta de a obtine tot ce-i mai bun din viata. Atat pentru tine, cat si pentru cei dragi tie. —NN Romania

Primul eveniment are loc pe 23 octombrie, la Sala Radio, unde sunt asteptate aproximativ 900 de persoane, iar cel de-al doilea va fi la mai putin de o saptamana distanta, respectiv pe 29 octombrie, la Cinema ‘’Elvira Popescu” si este dedicat femeilor care produc schimbarea in diverse arii de activitate. Biletele sunt puse la dispozitie pentru ambele, iar detalii suplimentare pot fi obtinute de pe site-ul oficial TEDxBucharest.

Echipa Partnership for the Arts are placerea de a fi liant si facilitator in egala masură in acest context si de a incuraja, o data in plus, parteneriatele solide si durabile dintre zona culturala si creativa si companiile private din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *