Un parteneriat poetic

De-a lungul verii, grădina Rezidenței Scena9 și acoperișul clădirii Magheru One au devenit destinația a sute de bucureșteni nerăbdători să participe la Nocturnele de Poezie Contemporană, organizate de A.R.C.E.N.

Vreme de 9 seri, vinerea, după ora 21, Nocturnele s-au transformat în locul de întâlnire dintre poeți, cititori, muzică și oraș, devenind un eveniment despre comunitate, apropiere și descoperire, un spațiu în care poezia provoacă idei, întrebări, dezbatere. Acestea au fost și coordonatele care ne-au ghidat în construirea parteneriatului dintre Julius Meinl, un brand care are poezia în ADN-ul său, și evenimentul Nocturnelor.

Colaborarea și-a propus o integrare organică a brandului Julius Meinl în comunitatea Nocturnelor de Poezie Contemporană. Mai precis, ne-am dorit o apropiere neforțată între participanți și brand, motiv pentru care am ales să ne concentrăm pe crearea unei experiențe autentice pentru cei prezenți – atât prin produsele Julius Meinl oferite, cât și prin oferirea de premii pentru curajul și creativitatea poetică a celor din public.

Julius Meinl este brandul de cafea de inspirație poetică, astfel încât colaborarea cu ARCEN părea o derivată previzibilă. Însă, ceea ce am experimentat la cele cinci Nocturne de Poezie din Rezidența BRD Scena9 a fost cu totul surprinzător. O comunitate frumoasă, plină de inspirație și îndrăgostită de poezie. Am ascultat oameni ce au îndrăznit să scrie versuri și să le recite în fața celorlalți pentru prima dată în viață, fie cu voce tremurândă, grațioasă sau energică. Cu siguranță, o scenă definitorie pentru spiritul poetic și pentru misiunea Julius Meinl, aceea de a face lumea mai bună prin poezie și o colaborare pe care o vom continua și în 2019. (Mădălina Sultan, Marketing Manager Julius Meinl)

Credem că cele mai de impact parteneriate sunt cele care creează o relație de complicitate cu aceleași valori & care au misiuni complementare. Ne-am bucurat să fim la cârma unui astfel de parteneriat care sperăm să se transforme în tradiție.

Nocturnele din vara aceasta s-au încheiat, dar puteți rămâne în contact cu poezia pe pagina ARCEN, Julius Meinl sau, desigur, prin lectura poeților preferați 🙂

Foto: A.R.C.E.N.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *